LABIRINTUL VII

26 Mai 2010 § Lasă un comentariu

Nu știe ce a fost și cât timp a trecut. Înainte de-a deschide ochii își duce încet vârful degetelor la față, șterge ușor și le lipește-apoi de buze… gustul sălciu și binecunoscut…

După ce-a deschis ochii și-a readus aminte. Casa, camera asta și zborul haotic din jurul lui. Abia acum le vede mai clar. Sunt păsările și trebuie neapărat să se ridice, să-nainteze, să găsească răspunsul, să vorbesc iar cu acel copilaș minunat, care-l atrage ca un magnet.

Reușește cu greu să se pună iar pe picioare și, într-un târziu, reușește să-nainteze prin zborul răvășit al păsărilor dar ele, în loc de capetele lor de păsări, au între umeri amintirile lui și i se pare ciudat că nu simte niciun fel de teamă nici nu se miră de ciudățenia asta.

Nu și-a dat nici măcar seama că a pătruns printr-o altă ușă decât în momentul în care a auzit foșnetul acela strident care-i înțeapă auzul… termină!!! Terminăăă, fir-ar!!! Acum vede spatele femeii. E cu siguranță o femeie și culoarea pereților, gălbuiul acela anost, i se pare oarecum familiară. Înaintează cu precauție dar tot își aude pașii urlându-i prin inimă și se teme că dacă i-ar atrage cumva atenția, femeia s-ar speria și l-ar lăsa iarăși singur dar trebuie s-o faci, trebuie neapărat să vorbești cu cineva, oricine ar fi acela, chiar necunoscuta asta căreia-i vezi doar spatele ușor gârbov deși nu realizează cam ce vârstă ar putea avea pentru că nu e decât spatele ca un desen firav pe gălbuiul nedefinit al pereților imenși.

În sfârșit se apropie suficient de tare încât să-i poată atinge umărul și degetele lui tamburinează ușor peste ea în speranța că s-ar putea întoarce…

© DANIEL KIȚU

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

What’s this?

You are currently reading LABIRINTUL VII at Daniel Kitu Blog.

meta

%d blogeri au apreciat asta: